Teologjia Sistematike nga Wayne Grudem

Faleminderit per gadishmerine tuaj per te komentuar ne burimin e meposhtem. Qofte ai nje bekim i madh per ju ndersa ta lexoni dhe ta studioni.

Edhe pse eshte e mundur te shkarkoni keto dokumenta, kerkojme (me mirekuptim, jo me detyrim) te mos beni keshtu. Botuesi qe e ka bere te mundur perdorimin e tij falas na ka kerkuar te numerojme sa here njerez vizitojne keto faqe dhe kjo eshte e mundur vetem kur perdorimi behet me ane te ketyre linqeve me poshte. Eshte ne interesin tuaj te shkoni ne keto dokumenta gjithmone me ane te kesaj faqe (http://www.qdk.org/Burrime/Grudem) sepse kurdohere qe ndryshimet behen, kopje me te perditesuar do gjendet ketu; nqs e keni shkarkuar apo nqs ken bere nje kopje te linqeve mundesisht do punosh me nje kopje te gabuar. Faleminderit per mirekuptim.

(:nogroup:)(:notopmenu:)(:nofootmenu:)