Recent Changes - Search:

General Links

Stuff for Sale

edit SideBar

ALB /

1John4-12

Askush s'e ka parë ndonjëherë Perëndinë; po ta duam njeri-tjetrin, Perëndia qëndron në ne dhe dashuria e tij është e përsosur në ne.

Edit - History - Print - Recent Changes - Search
Page last modified on April 10, 2014, at 06:04 PM